Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zelny salat s krenem

Zpět
  • Autor: ksfga
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 37.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 5925 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 335, SAFA (g): 0, Cukry (g): 259, Vláknina (g): 93, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 160 kJ

Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 9.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Zelí najemno nakrájíme na nudličky a cibuli na kostičky. V míse smícháme všechny suroviny, důkladně promačkáme (mačkání nám nahrazuje šlapání, tak si dejme záležet). Až zelí pustí šťávu, přimícháme skleničku nastrouhaného křenu, necháme odležet půl hodiny a případně dochutíme ještě solí, cukrem a octem. Zelí můžeme ihned konzumovat, jinak jej namačkáme do dobře vymytých sklenic a uzavřeme. V lednici vydrží celý měsíc.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři