Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí směs s mrkvovou peřinkou

Zpět
  • Autor: Helena4
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, kurkuma

Energetická hodnota celkem: 5672 kJ

Bílkoviny (g): 156, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 87, SAFA (g): 18, Cukry (g): 56, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1418 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 21.8, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Mrkev ( 4 ks ) a celer ( 1/2 ) očistit, nakrájet na kostičky, dát vařit do vody na 20 minut. Mezitím nakrájet kuře na nudličky, osolit, opepřit, ( kurkuma ). Na pánvi nechat maso zatáhnout spolu s hráškem a šunkou na kousky. Na dno zapékací misky dát kuřecí směs, na kterou dát po lžících jogurt. Uvařený celer s mrkví přecedit, přidat máslo a v hrnci rozmělnit šťouchadlem na brambory. Vše navršit do zapékací mísy a zapéct při 190 st. asi 15 minut.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři