Kategorie receptů
- Autor: oblonska
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 225 |
Mrkev | 40 |
Křen | 15 |
Červená řepa | 40 |
Jablka | 60 |
Med | 15 |
Cibule | 20 |
Dochucovadla:
sůl, citronová šťava
Energetická hodnota celkem: 784 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 196 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nakrájíme zelí na nudličky, jablko na hrubém struhadle, mrkev, křen na jemném struhadle, cibuli na kostičky,červenou řepu /čerstvá nebo naložená/ na malé kousky. Osladíme medem, přidáme sůl a citronovou šťávu. Můžeme udělat větší množství, dát do sklenice a vydrží v chladničce 14 dní.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.