Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zelný salát

Zpět
  • Autor: oblonska
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zelí bílé hlávkové225
Mrkev40
Křen15
Červená řepa40
Jablka60
Med15
Cibule20

Dochucovadla:

sůl, citronová šťava

Energetická hodnota celkem: 784 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 43, SAFA (g): 0, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 196 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Nakrájíme zelí na nudličky, jablko na hrubém struhadle, mrkev, křen na jemném struhadle, cibuli na kostičky,červenou řepu /čerstvá nebo naložená/ na malé kousky. Osladíme medem, přidáme sůl a citronovou šťávu. Můžeme udělat větší množství, dát do sklenice a vydrží v chladničce 14 dní.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři