Sledujte nás:

Pečená řepa s tuňákem

Zpět
  • Autor: nonuschka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, tymián nebo rozmarýn

Energetická hodnota celkem: 1682 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 3, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Řepu omyjeme a celou neoloupanou dáme do alobalu, polijeme lžící olivového oleje, lžičkou balzamikového octa, přidáme špetku soli, špetku pepře, oloupané stroužky česneku z jedné paličky a pokud máme, přidáme větvičku rozmarýnu nebo tymiánu. Řepu zabalíme pevně do alobalu a dáme do předehřáté trouby. Pečeme při 200 stupních 1 hodinu. Po hodině rozevřeme alobal, propícháme řepu, počkáme až se odpaří pára a oloupeme. Krájíme na plátky a podáváme s tuňákem, hráškem a vařeným vajíčkem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři