Kategorie receptů
- Autor: lenka.viktorova
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 40 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Vejce celá průměr | 165 |
Džem průměr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 3623 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 115,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 77,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 906 kJ
Bílkoviny (g): 14.8, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 28.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 19.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.