Kategorie receptů
- Autor: biobio
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 320 |
Vejce celá průměr | 110 |
Bulgur (v suchém stavu) | 50 |
Olej olivový | 10 |
Eidam 30% | 100 |
Energetická hodnota celkem: 4012 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 97,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 287 kJ
Bílkoviny (g): 3.9, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 6.9, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.