Kategorie receptů
- Autor: psathyrella
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
cuketový bramborák pečený v troubě
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 220 |
Brynza 50 % průměr | 300 |
Česnek | 50 |
Cuketa | 1500 |
Strouhanka | 200 |
Dochucovadla:
majoránka, sůl
Energetická hodnota celkem: 9950 kJ
Bílkoviny (g): 142,
Tuky (g): 111,
Sacharidy (g): 203,
SAFA (g): 60,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1244 kJ
Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 13.9, Sacharidy (g): 25.4, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 1.1
Postup přípravy
Cuketu nastrouháme nahrubo, brynzu najemno, česnek prolisujeme. Smícháme všechny přísady, ochutíme majoránkou, vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.