Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Těstoviny s kuřecím masem a hruškou

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Tamari omáčka (druh sójové omáčky) nebo sůl, citrónová šťáva, pepř

Energetická hodnota celkem: 7043 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 58, Sacharidy (g): 196, SAFA (g): 7, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1761 kJ

Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 49, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Uvaříme těstoviny al dente dle návodu na sáčku. Kuřecí maso nakrájíme na drobné kousky. Na trošce olivového oleje orestujeme cibuli a česnek, přidáme maso smícháné s lžící Tamari omáčky a citrónovou šťávou, opepříme. Restujeme dozlatova. Smícháme s těstovinami, na kousky nakrájeným řapíkatým celerem, zbavený horních vláken, nakrájenou hruškou, modrým sýrem (Danish Blue nebo nivou). Podáváme s nasekanými ořechy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři