Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuře pod nádivkou

Zpět
  • Autor: pejska
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, muškátový oříšek, česnek

Energetická hodnota celkem: 5950 kJ

Bílkoviny (g): 132, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 170, SAFA (g): 7, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 992 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, případně na sucho osmahneme a poklademe jím dno vysypaného pekáče. Navršíme ochucený špenát a na něj namočené housky s 3 žloudky smíchané s vyšlehaným sněhem ze 3 bílků. Dáme péct asi na 20 minut. Podáváme se zeleninovým salátem, případně s bramborem.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 11. 2015 06:20
Kuře a špenát - moc dobrý nápad, obojí miluju.
25. 09. 2014 06:24
vysypaného kam ? nebo čím ?? : -) pj

Naši partneři