Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kontrabáš (pohanka)

Zpět
  • Autor: ircza
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka

Energetická hodnota celkem: 8816 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 279, SAFA (g): 25, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 38, Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1763 kJ

Bílkoviny (g): 16.2, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 55.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 7.6, Sůl (g): 2.2

Postup přípravy

Pohanku přelijeme horkou vodou a necháme 15 minut odstát. Na oleji osmahneme na kostičky nakrájené uzené maso, nakrájenou cibuli a drcený česnek. Vařené brambory rozmačkáme, přidáme pohanku, osmahnuté maso, cibuli a česnek, ochutíme majoránkou a solí. Vše promícháme a dáme do vymaštěného pekáče a při 200 °C zapečeme do růžova. Kontrabáš skvěle chutná s kysaným zelím nebo kyselou okurkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři