Kategorie receptů
- Autor: Matminka
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 220 |
Brambory vařené | 400 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 200 |
Paprika žlutá | 400 |
Rukola | 100 |
Energetická hodnota celkem: 4152 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 131,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1038 kJ
Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 32.8, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.