Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

buchta bezlepková s tvarohovo-likérovým krémem

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 18837 kJ

Bílkoviny (g): 69, Tuky (g): 200, Sacharidy (g): 605, SAFA (g): 29, Cukry (g): 317, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 3140 kJ

Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 33.3, Sacharidy (g): 100.8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 52.8, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

mouku, mléko, cukr moučky - cca 1/2 z celkového množství, olej, kypřící prášek - vše vyšleháme v těsto a nalijeme do pekáčku předem vymaštěného a vysypaného strouhankou (nebo šikovně vyloženého pečícím papírem. Přiklopíme a na 200°pečeme 20 minut. Připravíme si měkký tvaroh, citronovou kůru a moučkový cukr - zbytek a vaječný koňak - to celé vymícháme do krému. Po 20 minutách nalijeme na předpečenou buchtu, poklademe mandlema a přiklopené dopečeme - 20 minut. Odklopíme. Ozkoušíme hotovost buchty špejlí

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři