Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí maso v alobalu

Zpět
  • Autor: ircza
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř,grilovací koření

Energetická hodnota celkem: 3595 kJ

Bílkoviny (g): 102, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 18, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1798 kJ

Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 9, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Kuřecí prsa očistíme a mírně naklepeme. Z uvedených surovin připravíme marinádu, vložíme do ní prsa a necháme alespoň 1 hodinu uležet. Připravíme si 4 kusy alobalu, jejich střed potřeme slabě olejem, posypeme nakrajenou cibulí na plátky. Na cibuli položíme plátek masa, který zasypeme nakrájenými žampiony. Na žampiony rozdrobíme kousek parmezánu. Vše zabalíme v alobalolu do „měšce“, dáme na pekáček a 45 minut pečeme na 200 stupňů. Po 45 minutách nahoře rozevřeme alobal a na maso se žampiony dáme plátek uzeného sýra, vše vrátíme do trouby a pod grilem ještě 10–15 minut dopékáme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři