Kategorie receptů
- Autor: hucice
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 100 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 100 |
Rajčata | 200 |
Créatif Klasik zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle) | 150 |
Citronová šťáva | 5 |
Sůl | 5 |
Dochucovadla:
citronová šťáva, pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 2346 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 92,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1173 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Tuňáka i se šťávou rozmačkáme vidličkou, přidáme na menší kousky nakrájená rajčata a sterilizovanou zeleninu i s částí nálevu. Ochutíme citronovou šťávou, pepřem a solí a promícháme s uvařenými a vychladlýmí těstovinami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.