Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka z červené čočky s rajčaty a tymiánem

Zpět
  • Autor: johannovak
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl tymián

Energetická hodnota celkem: 4579 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 145, SAFA (g): 6, Cukry (g): 46, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 12

Energetická hodnota na 1 porci: 763 kJ

Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 24.2, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Cibuli osmažíme na olivovém oleji do sklovata, přidáme rajčata a vývar, vaříme 10 minut, přidáme čočku, vaříme do změknutí, zředíme vodou podle chuti, osolíme a přidáme tymián podle chuti.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 02. 2014 18:42
Výtečná!!! Budu ji často vařit!!!

Naši partneři