Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová plec na zelenině

Zpět
  • Autor: l.fruhaufova
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, gruzínské koření Adžika

Energetická hodnota celkem: 12621 kJ

Bílkoviny (g): 230, Tuky (g): 196, Sacharidy (g): 103, SAFA (g): 71, Cukry (g): 54, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1578 kJ

Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 24.5, Sacharidy (g): 12.9, SAFA (g): 8.9, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

maso nakrájené na plátky opečeme na pánvi, přendáme do pekáčku a zasypeme zeleninou. Pečeme přikryté.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři