Kategorie receptů
- Autor: indigy
- Uživatelský recept
- Porce: 48.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 350 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 450 |
Vejce celá průměr | 100 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 60 |
Mouka pšeničná polohrubá | 350 |
Rum hnědý | 40 |
Kypřící prášek do pečiva | 20 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Máslo čerstvé | 50 |
Energetická hodnota celkem: 17407 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 68,
Sacharidy (g): 810,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 501,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 363 kJ
Bílkoviny (g): 1.4, Tuky (g): 1.4, Sacharidy (g): 16.9, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 10.4, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.