Sledujte nás:

Vepřová játra na cibuli s rajčatovým protlakem

Zpět
  • Autor: johana2
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4698 kJ

Bílkoviny (g): 87, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 65, SAFA (g): 11, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1175 kJ

Bílkoviny (g): 21.8, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Játra očistíme, nakrájíme na menší kousky a naklepeme. Rozpálíme olej do kterého dáme na ovonění dva stroužky česneku a orestujeme játra obaléná v mouce. Až budou játra orestovaná z každé strany tak vyndáme česnek a přídáme na jemno nakrájenou cibulku. Po chvilce opékání přidáme hrnek vody s rozmíchaným protlakem. Přidáme sojovou omačku, chilli, pepř, drobet kari a další hrníček vody. Vše dobře promícháme a necháme 45 min dusit. Na konci játra osolíme a můžeme podávat třeba s kari rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři