Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Francouzské brambory

Zpět
  • Autor: marbell1
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, česnek

Energetická hodnota celkem: 7758 kJ

Bílkoviny (g): 115, Tuky (g): 87, Sacharidy (g): 146, SAFA (g): 32, Cukry (g): 36, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 1940 kJ

Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 21.8, Sacharidy (g): 36.5, SAFA (g): 8, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 2.5

Postup přípravy

zeleninu a salám orestujeme na olivovém oleji, osolíme, opepříme, přidáme česnek (není nutné). Po chvíli přidáme uvařené brambory a uvařená vejce (4ks). Promícháme a dáme do rozehřáté trouby. Před dopečením polijeme vejci (2ks) rozšlehanými v mléce a poklademe sýrem. Pečeme do zlatova. Podáváme se zeleninovým salátem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři