Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ovesná kaše

Zpět
  • Autor: slepyce
  • Doba přípravy (min.): 13
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl ovoce a koření podle chuti

Energetická hodnota celkem: 1017 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 7, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Ovesné vločky smícháme s vodou a necháme nacucat (stačí pár minut, ale čím déle tím lépe, já nechávám přes noc) V malém kastrůlku rozpustíme máslo, přidáme nacucané vločky i se zbytkem vody, osolíme a necháme minutku zatáhnout. Přidáme mléko a za stálého míchání vaříme asi 10 minut. Do hotové ovesní kaše přídáme ovoce, zeleninu, ořechy a koření dle vlasní chuti. Moje oblíbená varianta je s jablky, skořicí a malou lžičkou medu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři