Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Hovězí filet se zeleninovými tagliatelle

Zpět
  • Autor: Zepter
  • Doba přípravy (min.): 50
  • STOB recept
  • Porce: 4.00

Zepter doporučuje:

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, Pepř, Extra panenský olivový olej

Energetická hodnota celkem: 4851 kJ

Bílkoviny (g): 115, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 55, SAFA (g): 17, Cukry (g): 33, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1213 kJ

Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Oloupeme řepu, cukety a mrkev. Zeleninu budeme nožem na zeleninu (TZ-404) loupat tak, abychom získali dlouhé velké tenké plátky. Ty pak vložíme do nádoby o objemu 2,5 l (TF-025-20).

Fotografie

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 03. 2012 15:51
A to maso upravím jako jak ????
02. 08. 2011 22:12
Zkoušela jsem - máme řepu na zahrádce - a je to skutečně luxus (ani nemusí být pravá svíčková).

Naši partneři