Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

maso na jehle

Zpět
  • Autor: marbell1
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

mletý černý pepř, sůl, mletá červená paprika

Energetická hodnota celkem: 1540 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 770 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté maso osušíme, nakrájíme na kostky a jemně osolíme Papriky bez jader omyjeme, nakrájíme na stejné kousky a střídavě s masem napichujeme na špejle nebo grilovací jehly. V oleji rozmícháme 1/2 lžičky soli, špetku mletého černého pepře a 1/2 lžičky mleté červené papriky a potřeme připravené špízy. Teflonovou pánev nahřejeme, uložíme do ní špízy a za stálého obracení smažíme doměkka.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři