Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Nepečený jahodový dort

Zpět
  • Autor: misour
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 9418 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 66, Sacharidy (g): 307, SAFA (g): 26, Cukry (g): 219, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 785 kJ

Bílkoviny (g): 7.9, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 25.6, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 18.3, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Tvaroh,cukr/50g/,jogurt a zakysanou smetanu vyšleháme do hladka. Přidáme podle návodu připravený želatinový ztužovač od Dr. Oetkera / bohužel není započítán v kcal, nikde jsem ho nenašla/. Do dortové formy vyskládáme piškoty, potřeme jogurtovou směsí,poklademe jahodami,zase potřeme jogurtovou směsí. Pak piškoty a nahoru opět jahody. Připravíme si podle návodu červenou želatinu od Dr. Oetkera/30g cukru/ a zalijeme jahody. Dáme do lednice vychladit. Jogurty lze použít dva velké Hollandia .

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři