Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

dušené vepřové v mrkvi

Zpět
  • Autor: DrAlice81
  • Doba přípravy (min.): 80
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4788 kJ

Bílkoviny (g): 121, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 79, SAFA (g): 24, Cukry (g): 57, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1197 kJ

Bílkoviny (g): 30.3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 19.8, SAFA (g): 6, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

na másle orestujeme do sklovata cibuli, přidáme maso, až je bílé a zatažené přidáme lžíci medu, necháme zkaramelizovat, poté podlijeme vodou a dusíme 35 minut v zakrytém hrnci, mezitím očistíme mrkev, nakrájíme na tenká kolečka, vložíme do hrnce, přidáme sůl, saturjeku a vaříme 10 minut pod pokličkou a potom cca 15 minut bez pokličky aby se omáčka zredukovala podáváme s bramborem, pečivem, nebo jen tak

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři