Kategorie receptů
- Autor: ajanka
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Červená řepa | 150 |
Jablka | 200 |
Mrkev | 150 |
Energetická hodnota celkem: 1065 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 533 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 0, Cukry (g): 19.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
2 středně velká jablka, 2 mrkve a 2 menší červené řepy . Jablka zbavíme jadřinců, mrkev oškrabeme škrabkou na brambory a to samé uděláme se syrovou červenou řepou. Vše nastrouháme na struhadle ( hrubší konzistenci). Promícháme přidáme šťávu z citronu dle chuti a necháme odležet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.