Kategorie receptů
- Autor: ajane
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 180 |
Mozzarella light | 125 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Lilek | 400 |
Parmezán 25 % průměr | 20 |
Energetická hodnota celkem: 3779 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 95,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1890 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 47.5, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 20.5, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Lilek nakrájet na cm kolečka, osolit, nechat půl hod. vypotit. Osušit, obalit v hl. mouce, osmažit na oleji. Do misky rajčatový krém, na to lilek, mozzarellu, parmazán, bazalku. Nakonec lilek s rajč. omáčkou a parmazán.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.