Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pohánka s makom, jabĺčkom a riccotou

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

škorica, vanilka

Energetická hodnota celkem: 1302 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 2, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Pohánku uvaríme, scedíme a ešte horúcu premiešame s troškou kokosového oleja. Nastrúhame jabĺčko, pridáme mak a škoricu, trošku vanilky a ešte chvíľku spolu prehrejeme na sporáku. Servírujeme s troškou jogurtu a riccoty. Dobrú chuť!

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři