Kategorie receptů
- Autor: marbell1
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí červené sterilované | 320 |
Salám gothajský | 30 |
Vejce celá průměr | 110 |
Tatarská omáčka (Spak) | 100 |
Dochucovadla:
vejce jsou 2 natvrdo uvařená, sůl, pepř (podle chuti)
Energetická hodnota celkem: 3028 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 606 kJ
Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 11.4, Sacharidy (g): 6.4, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
vše smícháme a mažeme třeba na chlebíčky a podle potřeby dozdobíme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.