Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vývarové maso na smetaně (vepřové+drůbeží)

Zpět
  • Autor: Nacelnik
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

gyros koření (vitana), sojová omáčka, mletý muškátový květ.

Energetická hodnota celkem: 4946 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 82, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 37, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1237 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Obereme maso od kostí z vývaru. Dáme smažit cibulku na troše oleje, přisypeme lehce koření podle chuti (použil jsem kořenící směs Gyros od vitany cca 50%soli) a trochu sojovky. Podleji trochou vody, udělám sos a do něj vložím maso. Nechám chvíli povařit, párkrát promíchám aby se nám chuti pěkně propojily. Zaleju smetanou a nechám cca 20 min povařit dokud omáčka nezhoustne. Nakonec posypu lehce muškátovým mletým květem jen pro vůni.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři