Kategorie receptů
- Autor: Totsim
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
1)Oloupeme celer a nakrájíme je na velice tenké proužky (mnohem tenčí než bramborové hranolky) čím je proužek tenčí, tím jsou hranolky chutnější a křupavější. 2) smažíme ve friťáku 3) necháme odkapat olej nebo dáme hranolky na ubrousek (celer nenasakuje olej, tím jsou hranolky dietní a velice chutné) dobré jsou jako příloha k masu s jogurtovým dresingem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.