Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Celerové hranolky

Zpět
  • Autor: Totsim
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

1)Oloupeme celer a nakrájíme je na velice tenké proužky (mnohem tenčí než bramborové hranolky) čím je proužek tenčí, tím jsou hranolky chutnější a křupavější. 2) smažíme ve friťáku 3) necháme odkapat olej nebo dáme hranolky na ubrousek (celer nenasakuje olej, tím jsou hranolky dietní a velice chutné) dobré jsou jako příloha k masu s jogurtovým dresingem

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři