Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vinná klobása se zelím a haluškami

Zpět
  • Autor: sona1959
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř

Energetická hodnota celkem: 8868 kJ

Bílkoviny (g): 106, Tuky (g): 164, Sacharidy (g): 41, SAFA (g): 70, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 2217 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 17.5, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Na trošce oleje osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme zelí a necháme dusit. Klobásu nakrájíme ostrým nožem na špalíčky tak na 2-3 prsty. Slaninu nakrájíme na kostičky. Ve větší pánvi, nejlépe Wok, osmahneme cibuli a slaninu, pak i kousky klobásy. Nebojte, vnitřek nevyteče. Pak přidáme halušky. Buď svoje nebo kupované mražené, které ale nejdříve připravíme v mikrovlnce podle návodu. Nakonec dodáme měkké dochucené zelí a vše zamícháme. Zdobíme snítkou petržele.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři