Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

boršč vegetariánský

Zpět
  • Autor: barban
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

3 bobk. listy, sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3407 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 121, SAFA (g): 14, Cukry (g): 61, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 681 kJ

Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 24.2, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 12.2, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

cibuli osmahneme na oleji, přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, petržel, zelí na nudličky, na kostičky pokrájené brambory, rozmixované rajčata a bobkový list; po té přilejeme vodu, osolíme, opepříme, vaříme cca 20 minut. vedle uvař řepu 20 minut do měkka, nech vychladnout, oloupej, potom nastrouhej nahrubo, přidej do polévky, pak trochu octa a okořeň česnekem, povař 5 minut, na talíři přidej lžíci smetany

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři