Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

ledový salát se zastřeným vejcem

Zpět

1/2 hlávky menšího ledového salátu,1-2 vejce,

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,olej, vinnný ocet,pepř,hořčice,med

Energetická hodnota celkem: 1021 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 3, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Postup přípravy

opraný salát natrháme na menší kousky do misky zalijeme zálivkou ,kterou jsme umíchali s octa ,oleje medu soli a pepře,hořčice promícháme a nahoru položíme zastřené vejce. zastřené vejce -do kastrolu dáme vařit vodu ,ztlumíme přidáma ocet a sůl a opatrně vklepneme vejce a vaříme než žloutek zbělá a bílek ztuhne poté obracečkou vyjmeme položíme na salát osolíme a opepříme

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři