Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečený lilek s kuřecím masem

Zpět
  • Autor: Sanyz
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bazalka

Energetická hodnota celkem: 1927 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 964 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na olivovém oleji zesklovatíme cibuli, vyndáme ji, pak osmahneme kuřecí prsa nakrájená na kostičky, osolíme, opepříme, přidáme pažitku a bazalku, promícháme a odstavíme. Zapékací misku vyložíme lilkem ( který jsme nechali chvilku nakrájený aby pustil vodu ), na něj dáme směs z pánve, posypeme cibulkou a nastrouhaným sýrem - zapečeme. Nic moc nového, ale je to moc dobré :-)

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

01. 06. 2014 08:11
vypadá to dobře
31. 05. 2014 08:03
To vypadá moc jedle:-)!

Naši partneři