Kategorie receptů
- Autor: pivovarnikova
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 112 |
Tvaroh polotučný průměr | 125 |
Lučina Linie 40% | 60 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1360 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 227 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Tuňák ve vlastní šťávě smíchat s Lučinou a tvarohem, dosolit a dopepřit dle chuti.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.