Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salátek z červené čočky .

Zpět
  • Autor: Sanyz
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř

Energetická hodnota celkem: 1827 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 2, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 914 kJ

Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Čočku uvaříme podle návodu, jidášovo ucho namočíme na 1 hoďku do vody a pak 10 minut povaříme a přihodíme si k němu i mrkev. V misce smícháme čočku, ucho nakrájené na pásky, mrkev(1 kus), cibulku( 1celou s natí) a šunku - nakrájené na nudličky, okurek(asi 2 středně velké) na kousky a zakápneme olivovým olejem, dochutíme a dostatečně promícháme. Je to výborné samo nebo s jakýmkoliv ,nejlépe tmavým pečivem :-)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři