Kategorie receptů
- Autor: keramika
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 1200 |
Mouka pšeničná polohrubá | 180 |
Mouka pšeničná hladká | 300 |
Vejce celá průměr | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 8641 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 356,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 540 kJ
Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 22.3, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
mléko vyměníme za minerálku a postupujeme jako obvykle,jsou tam 3 domácí vejce, pánev jen potírám ubrouskem namočeným v oleji.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.