Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

rajská omáčka

Zpět
  • Autor: petas0
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

bobkový list, nové koření, celý černý pepř

Energetická hodnota celkem: 6894 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 103, Sacharidy (g): 142, SAFA (g): 11, Cukry (g): 60, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 575 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 8.6, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Dáme do hrnce rozehřát olej, přidáme hladkou mouku a usmažíme světlou jíšku. Přidáme rajský protlak a zalijeme vodou, přidáme koření. Přivedeme k varu, zahustíme srouhaným perníkem, vaříme 10 minut. Odstavíme a dle chuti dochutíme solí, octem a cukrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři