Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

ledová káva

Zpět
  • Autor: petas0
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

mletá skořice

Energetická hodnota celkem: 808 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 4, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 202 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Kávu Velvet (případně jinou rospustnou kávu) nasypeme do mixéru, přidáme cukr, mléko, 160 ml studené vody a 165 g ledu. Vše pořádně rozmixujeme, lejeme do vysokých sleniček, navrch posipeme lehce skořicí, přidáme brčko.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři