Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

vepřové´ý guláš

Zpět
  • Autor: petas0
  • Doba přípravy (min.): 75
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

kmín mletý, bazalka, oregáno, sůl, gulášové koření

Energetická hodnota celkem: 8437 kJ

Bílkoviny (g): 114, Tuky (g): 136, Sacharidy (g): 85, SAFA (g): 26, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1055 kJ

Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 10.6, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

V papiňáku rozpálíme olej, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, necháme zeskovatět, přidáme na kostičky nakrájené maso, lehce orestujeme. Přidáme nakrájená rajčata a žampiony, koření, lehce orestujeme, zalejeme vodou a přiklopíme. Vaříme cca 50-60 minut a pak tahustíme moukou a necháme ještě asi 5 minut provařit. Pokud je potřeba ještě lehce dosolíme. Podáváme s rýží nebo knedlíkem, hodí se i brambory.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři