Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto s uzeným masem

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, koření dle chuti, kečup a strouhaný sýr.

Energetická hodnota celkem: 2717 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 86, SAFA (g): 4, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 679 kJ

Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na lžíci oleje si nechám zesklovatět 1 červenou cibulku, přidám 10 dkg.uzeného masa na kostky a 10 dkg zeleniny - hrášek s mrkví.Osolím, opepřím okořením dle chuti, já dal lžičku Provensálského koření. Podusím do poloměkka. Přidám uvařenou rýži cca)300 g. Dám zapéct do trouby na 15 min při 200 C. zakryté. Podávám s nastrouhaným sýrem a kečupem. Je to vyloženě jídlo ze zbytků. Může se použít zbytek vepřového, kuřecího....atd.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři