Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Penne italských sedláků se špenátem a kořeněnou klobásou

Zpět
  • Autor: PetraPo
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, čertsvě mletý pepř

Energetická hodnota celkem: 10671 kJ

Bílkoviny (g): 96, Tuky (g): 126, Sacharidy (g): 256, SAFA (g): 41, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 2668 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 31.5, Sacharidy (g): 64, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Menší cibuli pokrájíme nadrobno, česnek podrtíme, chorizo nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi na oleji opečeme cibuli a česnek, přidáme chorizo a opékáme do té doby, až cibule zezlátne (cca 3-4 minuty). Přidáme drůbeží vývar a zahříváme další 1-2 minuty. Vsypeme špenát, olivy, osolíme, opepříme. Vmícháme zcezené těstoviny a lehce zahříváme. Jakmile je špenát zavadlý, je hotovo.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři