Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Treska na špenátu

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska600
Špenát400
Česnek15
Mandle10
Citronová šťáva7
Olej olivový7

Dochucovadla:

Sůl mořská, bílý pepř.

Energetická hodnota celkem: 3051 kJ

Bílkoviny (g): 122, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 4, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 763 kJ

Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Listový špenát lehce podusíme cca) 2 min. na olivovém oleji na pánvi. Pekáček vyložíme pečícím papírem a rozložíme na něj špenát. Rybu osolíme, opepříme a vložíme na špenát. 4 stroužky česneku nakrájíme na plátky a spolu s 1 PL mandlových lupínků posypeme rybu a špenát. Na rybu nakapeme 1 PL citronové šťávy a zapečeme cca 30 minut. při 200 C. Podáváme se šťouchaným, či jinak upraveným bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři