Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí salát ze sleďů dle Ani geislerové

Zpět
  • Autor: PetraPo
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zavináče ze sleďů750
Jablka300
Cibulka jarní100
Kopr50
Smetana zakysaná 15%150

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 5685 kJ

Bílkoviny (g): 75, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 96, SAFA (g): 36, Cukry (g): 62, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1895 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 12, Cukry (g): 20.7, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 3.7

Postup přípravy

Zavináče rozbalíme, náplň dáme stranou a sloupneme je. Poté je pokrájíme na nudličky. Z jablek odstraníme jádřince, rozkrojíme je na čtvrtky a také je pokrájíme, cibulku pokrájíme na kolečka, kopr nasekáme. Vše dáme do mísy, promícháme se zakysanou smetanou, dochutíme pepřem a solí. Necháme v lednici alespoň 30 minut odležet, ale nejlepší je salát druhý den.

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

30. 10. 2017 18:30
to vypadá zajímavě :-).
30. 10. 2017 09:27
Tak toto mne zaujalo, vyzkouším to.....
30. 10. 2017 08:27
Zkusím
30. 10. 2017 07:34
Zajímavá kombinace. To musím vyzkoušet :-)
30. 10. 2017 06:31
Zavináče mám zrovna doma, to bych mohla zkusit.

Naši partneři