Kategorie receptů
- Autor: Handule.B
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 1060 |
Špek | 60 |
Mouka pšeničná bílá | 25 |
Energetická hodnota celkem: 8923 kJ
Bílkoviny (g): 215,
Tuky (g): 127,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1275 kJ
Bílkoviny (g): 30.7, Tuky (g): 18.1, Sacharidy (g): 2.6, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Králíka naporcujeme, prošpikujeme a osolíme. Takto přiveného jej dáme do remosky, podlijeme vodou a pečeme. Mezitím si oprančíme na sucho hladkou mouku, kterou smícháme se studenou vodou a zahustíme tím šťávu a dál pečeme dokud maso není měkké.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.