Sledujte nás:

Pečený králík

Zpět
  • Autor: Handule.B
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Porce: 7.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Králičí průměr1060
Špek60
Mouka pšeničná bílá25

Energetická hodnota celkem: 8923 kJ

Bílkoviny (g): 215, Tuky (g): 127, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 58, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1275 kJ

Bílkoviny (g): 30.7, Tuky (g): 18.1, Sacharidy (g): 2.6, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Králíka naporcujeme, prošpikujeme a osolíme. Takto přiveného jej dáme do remosky, podlijeme vodou a pečeme. Mezitím si oprančíme na sucho hladkou mouku, kterou smícháme se studenou vodou a zahustíme tím šťávu a dál pečeme dokud maso není měkké.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři