Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

podmáslový chléb

Zpět
  • Autor: Martaspin
  • Doba přípravy (min.): 210
  • Uživatelský recept
  • Porce: 24.00

Ingredience

Dochucovadla:

opražím 60g slunečnicových semen, 10 g kmínu, 40 g lněného semínka

Energetická hodnota celkem: 9162 kJ

Bílkoviny (g): 87, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 345, SAFA (g): 9, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 70, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 382 kJ

Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 14.4, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 2.9, Sůl (g): 0

Postup přípravy

20 droždí, 120 g. žitná chlebová mouka, 240 g hladká mouky, 100 celozrnné žitné mouky, 150 ml vody, 200 ml podmáslí, 14g sůl/lžičky 2/, 7 cukr /1 lžička/ . Peču v domácí pekárně jako celozrnný.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři