Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

aspik

Zpět
  • Autor: bobi.hruba
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3046 kJ

Bílkoviny (g): 78, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 11, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 762 kJ

Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Sterilovanou zeleninu scedíme, vodu z ní doplníme do kohoutkovou vodou do 500 ml, přidáme sůl, cukr, ocet a masox, přivedeme k varu a použijeme na výrobu želatiny dle návodu na sáčku (některá želatina se přidává do vroucí tekutiny a již se nevaří, některá se přidává do studené vody a pak se povaří). Vejce natvrdo, zeleninu (pokud je to nutné) a salám nakrájíme na drobno. Vše smícháme se sýrem cottage a přilijeme ještě teplou želatinu připravenou dle návodu. Promícháme a nalijeme do miseček. Necháme vychladnout a po té dáme ztuhnout do lednice na cca 3 hod.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

08. 10. 2015 16:31
Tak na tom asi budu ujíždět pěkně.Vypadá to na super mňamku

Naši partneři