Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí salát ze zavináče s rajčaty

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl špetka, mletý černý pepř špetka

Energetická hodnota celkem: 3585 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 63, SAFA (g): 27, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 598 kJ

Bílkoviny (g): 6.7, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 1.2

Postup přípravy

Ze zavináčů odstraníme kůži, pokrájíme je i se zelím na kousíčky, přidáme okapaný hrášek a kukuřici. Přidáme rajčata(200 g) z plechovky i s nálevem a smetanu. Salát podáváme vychlazený s pečivem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři